Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület

Túralovaglás népszerűsítése, a természet és a rend védelme, hagyományőrzés, bemutatók tartása, oktatás, oktatási anyagok szerkesztése, gyermektáborok és rendezvények szervezése, lovak bérbeadása, bértartása

 

 HIRDETÉSEK

 

Egyesületünk megnövekedett feladatai ellátására lovagolni tudó, állatokat szerető,  az egyesület céljaival egyetértő társakat keres.

 

Jelentkezni a +36 20 7703955  mobil számon lehet.

-------------------------------------------------

 

Egyesületünk vállalja külterületek felderítését, szemét, egyéb tárgyak, létesítmények, utak, stb. GPS-el történő pontos behatárolását, dokumentáció készítését, a szemét eltávolítását.
20/7703955

-----------------------------------------

 

KÖZLEMÉNY


Egyesületünk tiltakozik a Kossuth-címer lejáratásáért, kisajátításáért...

-----------------------------------------

 

SZOLIDARÍTÁS

 

Erdély-szerte a Székelyföld Trianonjának nevezik azt régiós átalakítási tervet, amelyet Bukarest akar ráerőltetni a térségre európai uniós követelményekre hivatkozva.
Az őshonos székelység önvédelmét október 27-én, a Székelyek Nagy Menetelése keretében szervezik, a Székelyföldet szétdarabolni akaró román szándékkal szemben.
A szervezők nem hisznek az uniós jogrendben, ami az őshonos nemzeti kisebbségek védelmét illeti, viszont bíznak abban, hogy a román hatalmat meggondolásra lehet bírni azzal kapcsolatosan, hogy ne rosszindulattal viszonyuljon Székelyföld területi autonómiájának kérdéséhez, valamint a regionális besorolásához.

A menetelés az egész Kárpát-medencei magyarság ügye, mert megtudjuk mutatni, hogy vagyunk, hogy jogainkért síkra tudunk szállni, hogy megtudjuk őrizni nemzetiségünket – jelentették ki a szervezők.

 

szekely_2.jpg

 

SZTV...

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 81
Heti: 205
Havi: 2 149
Össz.: 296 321
Oldal: Hirdetések
Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület - © 2008 - 2020 - lovas-kaland-vas-megye.hupont.hu